Poets minstens 2x per dag uw tanden gedurende min. 2 minuten (handmatig of electrisch). Tandenpoetsen alleen is niet voldoende, u moet ook de ruimtes tussen de tanden (interdentaal) reinigen. Daarvoor zijn verschillende hulpmiddelen op de markt. Hieronder volgen enkele voorbeelden van verschillende producten. (tandzijde, tandenstoker, rager)
Vraag uw mondhygienist welk product(en) voor u het meest geschikt is.
Tevens is het verstandig om 1x per dag de tong te reinigen met een speciale
tongschraper.

Een
non-alcoholische fluoride spoeldrank is aan te raden wanneer u last heeft van gevoelige tanden. En ook wanneer u regelmatig nieuwe gaatjes krijgt is dagelijks spoelen met een fluoridespoeldrank aan te raden.

Via onderstaande link kunt een folder bekijken die uitgebreide uitleg geeft over verschillende produkten die verkrijgbaar zijn en hoe en wanneer ze te gebruiken. Deze folder is ook te bestellen via
www.ragershop.nl
Of bezoek de site van het ivoren kruis                (www.ivorenkruis.nl), daarop zijn ook verschillende folders die u online kunt lezen of kunt downloaden.

FolderUw mondhygienist informeert u hoe de verschillende produkten te gebruiken en welk produkt voor u t meest geschikt is.

home | gezond gebit | Papiamento | kinderen | produkten | Links